?

Trenger vanskene å være studierelatert for å få hjelp i SiO?

Kvinne 23 . 14 September 2021
Spørsmål

Hei! Jeg sliter ekstremt mye med angst som gjør at jeg sliter skikkelig med å fungere i hverdagen. Angsten min er ikke direkte knyttet til studier, men den går veldig utover både jobb og studier for meg. Jeg lurer på om det er mulig å få hjelp gjennom SiO helse selvom det ikke er direkte knyttet til studier? Jeg lurer også på om man gjennom SiO helse kan få god hjelp med eksponeringsterapi? Jeg trenger virkelig god hjelp med god eksponeringsterapi for å kunne fungere i hverdagen min med angsten.

Det siste spørsmålet mitt er: jeg har være gjennom en samtale hos dere og fått tildelt timer hos psykolog, men jeg fikk "kun" timer til digital samtale med psykolog og jeg kjenner at jeg trenger veldig å møte opp fysisk for å kunne få det utbyttet av timen som jeg trenger, er det mulig for meg å "søke" på nytt igjen og spørre om fysisk oppmøte selvom jeg har fått innvilget timer til nettpsyskolog hos dere?

Kvinne (23)
Fagperson svarer
Hei

Problemene trenger ikke å være studierelaterte for at du skal kunne få hjelp i SiO helse. Alle behandlere i SiO har kompetanse på angst, og mange også på eksponeringsterapi. For å få mer informasjon om dette bør du snakke med din behandlere, slik at dere sammen kan bli enige om hvordan dere ønsker å jobbe sammen.

Dersom du allerede har fått tilbud om time hos psykolog over nett, men ikke startet, så bør du ringe resepsjonen  og forklare at du heller ønsker oppmøtetimer. Du trenger ikke å søke deg inn via nytt inntakssamtale. 

Telefon: 22 85 33 00.
Telefontid: Mandag 08:15 – 14:30. Tirsdag – Fredag: 08:15 – 11:25 og 12:00 – 14:30.

Vennlig hilsen fra psykologen, SiO Helse

Finner du ikke det du leter etter?